Novice

NUJNO OBVESTILO O DELOVANJU VRTCA OD PONEDELJKA, 9. 11. 2020, dalje do preklica

Nujno obvestilo za starše

NUJNO OBVESTILO O DELOVANJU VRTCA OD PONEDELJKA, 9. 11. 2020, dalje do preklica

 

Spoštovani starši,

žal se epidemiološka situacija v državi še ni izboljšala, zato se bodo po odločitvi vlade ukrepi še podaljšali. Vrtec bo tako na podlagi okrožnice MIZŠ-ja tudi prihodnjem tednu deloval v omejenem obsegu, tj. SAMO ZA NUJNE PRIMERE.

 

Od ponedeljka, 9. 11. 2020, dalje bo torej vrtec deloval na enak način kot tedna prej, in sicer še naprej veljajo naslednji dogovori, sprejeti z županjo Občine Dravograd:  

 

  • Varstvo bo organizirano v spodaj naštetih enotah oziroma oddelkih in je namenjeno izključno za starše, ki varstvo za svoje otroke nujno potrebujejo in slednjega ne morejo urediti drugače. 

 

  • Za vključitev otroka v vrtec staršem ni potrebno predložiti potrdila delodajalca, s katerim dokazujete svojo zaposlenost, a vas kljub vsemu pozivamo k odgovornemu in poštenemu ravnanju.

 

  • Od ponedeljka, 9. 11. 2020, dalje bodo odprte iste enote in oddelki kot tedna prej, in sicer:

 

  • enota Dravograd,
  • enota Robindvor,
  • enota Šentjanž – vrtec Kronica,
  • oddelek Trbonje.

 

  • Če se bo pri katerem izmed staršev za njegovega otroka iz oddelkov, ki ne obratujejo,  pojavila nujna potreba po varstvu, vas prosimo, da to čim prej sporočite vodstvu vrtca (na tel.: 02 82 81 217 ali 041 464 535), ki vam bo podalo vse potrebne nadaljnje informacije.

 

Žal so se okužbe pojavile tudi med zaposlenimi v vrtcu, zato je tudi veliko strokovnih delavcev bolniško odsotnih ali pa jim je odrejena karantena. Iz tega razloga žal v nadaljevanju povsod ne bomo mogli zagotavljati istih in poznanih strokovnih delavcev v oddelkih, se bomo pa zagotovo potrudili, da bo vašim otrokom tudi v teh negotovih časih v vrtcu lepo.

 

Ponovno pa vas pozivamo, da v vrtec pripeljete izključno zdrave otroke, pri tem pa upoštevate vsa do sedaj sprejeta priporočila NIJZ.

 

Ravnajmo odgovorno in ostanimo zdravi.                                      

 Sonja Krajnc, ravnateljica

  • Documents to download
  • Gallery

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta