Novice

VRTEC TUDI OD PONEDELJKA, 16. 11. 2020, DALJE LE ZA NUJNE PRIMERE

VRTEC TUDI OD PONEDELJKA, 16. 11. 2020, DALJE LE ZA NUJNE PRIMERE

 

OBVESTILO ZA STARŠE

 

Spoštovani starši,

žal je epidemiološka situacija v državi še vedno slaba, zato ukrepi tako ostajajo še naprej v veljavi, kar pomeni, da vrtec tudi v nadaljevanju ostaja ZAPRT oziroma bo deloval le ZA NUJNE PRIMERE.

 

Od ponedeljka, 16. 11. 2020, dalje (14 dni oziroma do preklica) bo vrtec deloval torej na enak način kot tedne prej, in sicer še naprej veljajo naslednji dogovori, sprejeti z županjo Občine Dravograd, ki so bili zapisani že v prejšnjih objavah.  

 

Še vedno pa velja, da, če se bo pri katerem izmed staršev za njegovega otroka iz oddelkov, ki ne obratujejo,  pojavila nujna potreba po varstvu, vas prosimo, da to čim prej sporočite vodstvu vrtca (na tel.: 02 82 81 217 ali 041 464 535), ki vam bo podalo vse potrebne nadaljnje informacije.

 

Žal so se okužbe pojavile tudi med zaposlenimi v vrtcu, zato je tudi veliko strokovnih delavcev bolniško odsotnih ali pa jim je odrejena karantena. Iz tega razloga žal v nadaljevanju povsod ne bomo mogli zagotavljati istih in poznanih strokovnih delavcev v oddelkih, se bomo pa zagotovo potrudili, da bo vašim otrokom tudi v teh negotovih časih v vrtcu lepo.

 

Pozivamo vas, da v vrtec pripeljete izključno zdrave otroke, pri tem pa upoštevate vsa do sedaj sprejeta priporočila NIJZ.

 

Ravnajmo odgovorno in ostanimo zdravi.

Sonja KRAJNC, ravnateljica

  • Documents to download

Dokumenti za prenos

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta