Novice

DELOVANJE VRTCA OD PONEDELJKA, 30. 11.2020, DALJE

Vrtec tudi v prihodnjem tednu le za nujne primere

 

Spoštovani starši,

epidemiološka situacija v državi žal še vedno ni ugodna, zato ostajajo vrata vrtca zaprta, oziroma bo organizirano le NUJNO VARSTVO.

Od ponedeljka, 30. 11. 2020, dalje bo vrtec deloval torej na enak način kot v tednu prej, in sicer še naprej veljajo naslednji dogovori, sprejeti z županjo Občine Dravograd, ki so bili zapisani že v prejšnjih objavah.  

 

S tem obvestilom boste preko elektronske pošte seznanjeni tudi s strani otrokove vzgojiteljice. Če boste za Vašega otroka v naslednjem tednu nujno potrebovali varstvo, morate to s povratno elektronsko pošto OBVEZNO sporočiti svoji vzgojiteljici, saj je podatek o številu otrok v naslednjem tednu za organizacijo dela v vrtcu nujen.

 

Prav tako velja, da, če se bo pri katerem izmed staršev za njegovega otroka iz oddelkov, ki ne obratujejo,  pojavila nujna potreba po varstvu, vas prosimo, da to prav tako čim prej sporočite vodstvu vrtca (na tel.: 02 82 81 217 ali 041 464 535), ki vam bo podalo vse potrebne nadaljnje informacije.

 

Žal so se okužbe pojavile tudi med zaposlenimi v vrtcu, zato je tudi veliko strokovnih delavcev bolniško odsotnih ali pa jim je odrejena karantena. Iz tega razloga žal v nadaljevanju povsod ne bomo mogli zagotavljati istih in poznanih strokovnih delavcev v oddelkih, se bomo pa zagotovo potrudili, da bo vašim otrokom tudi v teh negotovih časih v vrtcu lepo.

 

 

Za tiste otroke, ki bodo ostali doma, pa prilagamo dokument s predlogi dejavnosti za aktivno preživljanje skupnega časa.

 

Pozivamo vas, da v vrtec pripeljete izključno zdrave otroke, pri tem pa upoštevate vsa do sedaj sprejeta priporočila NIJZ.

 

Ravnajmo odgovorno in ostanimo zdravi.                                      

Sonja Krajnc, ravnateljica

  • Documents to download

Dokumenti za prenos

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta