Novice

VRTEC TUDI V TEDNU PO NOVOLETNIH PRAZNIKIH (od 4. 1. dalje) LE ZA NUJNE PRIMERE

VRTEC TUDI V TEDNU PO NOVOLETNIH PRAZNIKIH (od 4. 1. dalje) LE ZA NUJNE PRIMERE

 

 

Spoštovani starši,

kot ste najverjetneje zasledili že v medijih, obstoječi ukrepi ostajajo še naprej v veljavi, kar pomeni, da bo vrtec tudi v tednu od 4. 1. do 8. 1. 2021 ostal ZAPRT oziroma bo deloval le ZA NUJNE PRIMERE.

 

Od ponedeljka, 4. 1. 2021, dalje bo vrtec deloval torej na enak način kot doslej, in sicer še naprej veljajo naslednji dogovori, sprejeti z županjo Občine Dravograd, ki so bili zapisani že v prejšnjih objavah.

 

V naslednjem tednu pa bo Vlada RS glede delovanja vzgojno-izobraževalnih zavodov in vračanja otrok v vrtce in šole na podlagi tedanje epidemiološke situacije sprejela nov odlok, o čemer vas bomo obvestili. Upamo pa, da se tako kmalu ponovno vsi srečamo v vrtcu.

 

Če boste za Vašega otroka v tednu od 4. 1. do 8. 1. 2021 potrebovali nujno potrebovali varstvo, morate to OBVEZNO sporočiti svoji vzgojiteljici preko e-pošte, saj je podatek o številu otrok v naslednjem tednu za organizacijo dela v vrtcu nujen.

 

Prav tako velja, da, če se bo pri katerem izmed staršev za njegovega otroka iz oddelkov, ki ne obratujejo, pojavila nujna potreba po varstvu, vas prosimo, da to prav tako čim prej sporočite vodstvu vrtca (na tel.: 02 82 81 217 ali 041 464 535), ki vam bo podalo vse potrebne nadaljnje informacije.

Pozivamo vas, da v vrtec pripeljete izključno zdrave otroke, pri tem pa upoštevate vsa do sedaj sprejeta priporočila NIJZ.

 

Želimo vam srečno, predvsem pa seveda zdravo novo leto 2021, za katero upamo, da nam bo bolj naklonjeno.   

         

                       

   Sonja Krajnc, ravnateljica

  • Documents to download

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta