Novice

OBVESTILO O PRIČETKU DELOVANJA VRTCA V POLNEM OBSEGU

OBVESTILO O PRIČETKU DELOVANJA VRTCA V POLNEM OBSEGU

 

Spoštovani starši,

veseli nas, da lahko naš vrtec po skoraj treh mesecih s torkom, 26. 1. 2021, ponovno prične opravljati svojo dejavnost v polnem obsegu. Strokovni delavci se že zelo veselijo, da bodo lahko opravljali svoje poslanstvo in vaše otroke znova popeljali v strokoven in aktiven sistem predšolske vzgoje. Vsi zaposleni v vrtcu se bomo potrudili, da bo prehod iz ljubečega domačega okolja v vrtec za vaše otroke kljub ukrepom kar se da mehek in prijazen.

Kot ste najverjetneje zasledili že v medijih, smo namreč vrtci in šole prejeli okrožnico MIZŠ, v kateri so zapisani ključni podatki in navodila, kako bo po odprtju vrtca potekalo življenje v njem. Slednje žal zaenkrat ne bo enako običajnemu, a verjamemo, da nam bo v upanju, da gre le za prehodno obdobje, s skupnimi močmi uspelo premostiti tudi to. Delo v vrtcu bomo organizirali na način, kot ga z navodili predlaga NIJZ.

Ker je organizacija dela v skladu s priporočili drugačna od običajnega, bomo potrebovali od vas, staršev, natančne podatke, ali boste otroka v naslednjem tednu v vrtec pripeljali in v kakšnem časovnem okviru bo vaš otrok v vrtcu (torej, kdaj ga boste pripeljali in kdaj odpeljali).

 

Zato vas torej vljudno prosimo, da potrebo po varstvu v času od torka, 26. 1. 2021, do petka, 29. 1. 2021, javite vsi starši, tudi tisti, katerih otroci vrtec obiskujejo že sedaj.

To OBVEZNO sporočite svoji vzgojiteljici na njen elektronski naslov.

Prijave bomo zbirali najkasneje do nedelje, 24. 1. 2021, do 12. ure.

 

Še vedno pa seveda veljajo vsi do sedaj poznani ukrepi, tj. obvezno nošenje mask, razkuževanje rok za odrasle ter upoštevanje zadostne medosebne razdalje. V vrtec pa lahko pripeljete le izključno zdrave otroke.

 

Za vaše razumevanje in sodelovanje se vam najlepše zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo.

Sonja Krajnc

ravnateljica

  • Documents to download

Dokumenti za prenos

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta