Novice

Redni vpis za šolsko leto 2021/2022 je zaključen

Redni vpis za šolsko leto 2021/2022 je zaključen

 

Spoštovani starši,

 

redni vpis za šolsko leto 2021/2022 se je zaključil. Sedaj pa lahko, če že niste, kmalu pričakujete tudi naš telefonski klic, da se o vaši oddani vlogi oziroma o vpisu vašega otroka tudi pogovorimo. Ker se želimo vsakemu od staršev vsaj po telefonu tudi posvetiti, slednje traja nekoliko več časa, zato vas prosimo za razumevanje, če ste vlogo že oddali na začetku rednega vpisa, pa vas še nismo kontaktirali. Poklicali vas bomo najkasneje do konca marca, če vas do tega časa še ne bomo kontaktirali, nas prosim na telefonsko številko 02 82 81 215 pokličite vi.

Vse starše, ki ste vlogo oddali in ima vaš otrok tudi izpolnjen starostni pogoj, pa obveščamo, da boste o sprejetju oziroma nesprejetju vašega otroka v vrtec obveščeni pisno po pošti, in sicer ob koncu meseca aprila ali v začetku maja. S tem obvestilom boste obveščeni tudi, v katero enoto oziroma oddelek bo vaš otrok sprejet. Kasneje, v mesecu juniju, pa bo sledila tudi pogodba o določitvi medsebojnih pravic staršev in vrtca.

Starši otrok, ki starostnega pogoja do 1. septembra še ne bodo izpolnili, pisno o sprejetju oziroma nesprejetju ne bodo obveščeni, saj gre za evidenčni vpis in vloga za otroka v rednem roku ne more biti obravnavana. Vas bomo pa vseeno poklicali in se bomo pogovorili, kakšne so možnosti o vključitvi v vrtec po 1. septembru.

Hkrati vas obveščamo tudi, da, če ste redni rok zamudili, vlogo za vpis otroka za šolsko leto 2021/2022 pa bi še šeleli oddati, lahko to še vedno storite, a vaša sedaj (po rednem roku) oddana vloga ne bo obravnavana kot oddana v rednem roku, kar pomeni, da  obvestila o sprejetju oziroma nesprejetuju po pošti ne boste prejeli, ampak vas bomo kontaktirali pred pričetkom septembra in vas obvestili o tem, ali še razpolagamo s kakšnim prostim mestom, da bi lahko vašega otroka vključili v vrtec.

 

Za razumevanje se Vam zahvaljujem in se Vas prijazno pozdravljam.

Janja Kerbler, svetovalna delavka

 

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta