Novice

VRTEC BO V ČASU OD 1. 4. DO 11. 4. DELOVAL LE ZA NUJNE PRIMERE - v enoti Dravograd in Šentjanž

VRTEC BO V ČASU OD 1. 4. DO 11. 4. DELOVAL LE ZA NUJNE PRIMERE - v enoti Dravograd in Šentjanž

 

 

 

 

 

Spoštovani starši,

 

v skladu s prejeto okrožnico MIZŠ (celotna vsebina le-te je dodana kot priloga) vas obveščamo, da bo vrtec v obdobju med 1. 4. in 11. 4. 2021 organiziral le nujno varstvo.

 

Nujno varstvo v vrtcih se organizira za otroke, katerih oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec, sta zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture, določenih v 4. členu Zakona o kritični infrastrukturi (Uradni list RS, št. 75/17), v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski, Policiji in v poklicnih gasilskih enotah).

 

Starši, katerih otroci vrtca v času od 1. 4. do 11. 4. ne bodo obiskovali, so plačila oskrbnine oproščeni. Koriščenje nujnega varstva je za starše plačljivo.

 

Prosimo vas, da vzgojiteljici čim prej sporočite potrebo po nujnem varstvu za vašega otroka, pri tem pa prosim upoštevajte, da boste lahko otroka v vrtec vključili le na podlagi predloženega potrdila delodajalca, ki ga boste ob prihodu v vrtec oddali vzgojiteljici. Obrazec za potrebno potrdilo je priložen.

 

Vzgojiteljici sporočite tudi, v kakšnem urnem okviru bo vaš otrok v času nujnega varstva prisoten v vrtcu. Ta podatek je za organizacijo samega dela nujno potreben, saj bomo le tako lahko oblikovali nove oddelke. 

 

SPREMEMBA:

V času nujnega varstva (od 1. 4. do 11. 4.) bosta odprti le enota Dravograd in Šentjanž. Za otroke, ki sicer obiskujejo enoto Robindvor ter oddelke Trbonje, Črneče, Libeliče in Ojstrica bo nujno varstvo potekalo v eni izmed navedenih enot – o čemer bodo starši seznanjeni preko telefona.

 

Za sodelovanje in razumevanje se vam že vnaprej najlepše zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo.

 

Uprava Vrtca Dravograd

 

  • Documents to download

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta