Novice

OBVESTILO O PONOVNEM ODPRTJU VRTCA

OBVESTILO O PONOVNEM ODPRTJU VRTCA

 

Spoštovani starši,

veseli nas, da lahko naš vrtec s ponedeljkom, 12. 4. 2021, ponovno prične opravljati svojo dejavnost v polnem obsegu in da lahko ponovno sprejmemo vse otroke. 

 

 

Kot ste najverjetneje zasledili že v medijih, smo namreč vrtci in šole prejeli okrožnico MIZŠ, v kateri je zapisano, da bodo vrtci sicer ponovno zaživeli v polnem obsegu, da pa ostajajo pravila in omejitve v celoti enaka, kot so veljala v tednu pred zaprtjem.

Kar pomeni, da bo delo v vrtcu ponovno organizirano na način, kot ga z navodili predlaga NIJZ, in sicer bodo oblikovani mehurčki – posamezni oddelki, ki se med seboj ne združujejo.

 

Za takšno organizacijo dela potrebujemo od vas, staršev, natančne podatke o tem, ali boste otroka v naslednjem tednu (od 12. 4. do 16. 4.) v vrtec pripeljali in v kakšnem časovnem okviru bo vaš otrok v vrtcu (torej, kdaj ga boste pripeljali in kdaj odpeljali).

 

Zato vas torej vljudno prosimo, da potrebo po varstvu v času od ponedeljka, 12. 4. 2021, do petka, 16. 4. 2021, javite vsi starši.

 

To OBVEZNO sporočite svoji vzgojiteljici na njen elektronski naslov.

Prijave bomo zbirali najkasneje do sobote, 10. 4. 2021, do 12. ure.

 

Potrebno pa je poudariti še to, da morate starši časovni okvir (kdaj bo otrok prihajal v vrtec in kdaj odhajal), ki ga boste javili vzgojiteljici, tudi dosledno upoštevati.

 

Še vedno pa seveda veljajo vsi do sedaj poznani ukrepi, tj. obvezno nošenje mask, razkuževanje rok za odrasle ter upoštevanje zadostne medosebne razdalje. V vrtec pa lahko pripeljete le izključno zdrave otroke.

 

Za vaše razumevanje in sodelovanje se vam najlepše zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo.

 

Sonja Krajnc, ravnateljica

 

 

  • Documents to download

Dokumenti za prenos

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta