Novice

VABILA NA RODITELJSKI SESTANEK

VABILA NA RODITELJSKI SESTANEK

 

 

Spoštovani starši,

obvestila o tem, v katerem oddelku oziroma pri kateri vzgojiteljici bo vaš otrok in druge pomembne informacije pred pričetkom novega šolskega leta so bila hkrati z vabilom na roditeljski sestanek v torek, 17. 8. 2021, že poslana na vaš domači naslov (po pošti), zato bi slednje v tem tednu že morali prejeti. 

 

Če slednjega najkasneje do petka, 20. 8. 2021, ne boste prejeli, nas prosim kontaktirajte.

 

Ta obvestila oziroma vabila boste prejeli vsi starši, tudi tisti, katerih otroci so v vrtec že vključeni.

 

Starši otrok, ki starostnega pogoja do 1. septembra še ne bodo izpolnili, obvestila seveda ne boste prejeli, vas pa beležimo v evidenci in vas prosimo, da nas kontaktirate vsaj 14 dni pred izpolnjenimi starostnimi pogoji vašega otroka, da se pogovorimo o možnosti vključitve med šolskim letom.

 

Hkrati vas obveščamo tudi, da, če ste redni rok zamudili,  vlogo za vpis otroka za šolsko leto 2021/2022 pa bi še šeleli oddati, lahko to še vedno storite. Pošljite nam jo po pošti ali nam jo osebno prinesite na naslov: Enota Šentjanž - vrtec Kronica, Šentjanž pri Dravogradu 70, 2373 Šentjanž pri Dravogradu. Preko telefona vas bomo nato obvestili, ali še razpolagamo s kakšnim prostim mestom za vključitev vašega otroka v vrtec.

 

V primeru kakršnih koli vprašanj sem vam z veseljem na voljo na telefonski številki: 02 82 81 215 ali po elektronski pošti: janja.kerbler@vrtecdravograd.si.

 

Želim vam zdrav in prijeten preostanek poletnih dni.

Janja Kerbler, svetovalna delavka

 

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta