Novice

REDNI VPIS V VRTEC DRAVOGRAD ZA ŠOLSKO LETO 2024/2025

REDNI VPIS V VRTEC DRAVOGRAD ZA ŠOLSKO LETO 2024/2025

 

INFORMACIJE O VPISU V VRTEC DRAVOGRAD

 

VPIS OTROK V VRTEC DRAVOGRAD ZA NOVO ŠOLSKO LETO 2024/2025 bo potekal OD PONEDELJKA, 4. 3. 2024, DO VKLJUČNO PETKA, 15. 3. 2024.

 

Otroke lahko vpišete v katerokoli enoto ali oddelek Vrtca Dravograd, in sicer v enoto Dravograd, enoto Robindvor, enoto Šentjanž – vrtec Kronica, oddelek Trbonje, oddelek Libeliče, oddelek Črneče ali v oddelek Ojstrica.

Pogoj za vključitev otroka v vrtec je, da otrok do 1. septembra dopolni starost najmanj 11 mesecev in da starši ne uveljavljate več pravice do starševskega dopusta v obliki polne odsotnosti z dela ter da bo imel otrok pred vstopom v vrtec (tj. najkasneje do 1. septembra) opravljeno obvezno cepljenje za OMR (ošpice, mumps in rdečke), ki je določeno s 3. členom Zakona o spremembah in dopolnitvah zakona o nalezljivih boleznih.

Starši lahko prazno vlogo za vpis s prilogami osebno prevzamete ali izpolnite pri svetovalni delavki v enoti Šentjanž – vrtcu Kronica, dostopna pa je tudi na spletni strani vrtca: www.vrtec-dravograd.si.

Izpolnjeno vlogo za vpis, vključno z vsemi potrdili, lahko nato oddate osebno pri svetovalni delavki v enoti Šentjanž – vrtcu Kronica (vsak delovni dan v času rednega vpisa med 9. in 14. uro, razen v četrtek, 7. 3. 2024, ko boste imeli možnost vpisa med 9. in 17. uro), jo pošljete po pošti na naslov vrtca: Šentjanž pri Dravogradu 70, 2373 Šentjanž pri Dravogradu ali jo pošljete skenirano (ne fotografirano s telefonom) in podpisano na elektronski naslov: janja.kerbler@vrtecdravograd.si.

Če vloge ne boste oddali osebno, vas vljudno prosimo, da po oddaji le-te pokličete svetovalno delavko na telefonsko številko 02 828 12 15, da se preveri prejem vaše vloge.

 

Starši otrok, ki že obiskujejo vrtec, bodo prejeli vlogo za vpis s prilogami pri vzgojiteljici, kamor jo tudi vrnejo.

 

VEČ INFORMACIJ O VPISU:

NA TELEFONSKI ŠTEVILKI: 02 828 12 15 ALI

PREKO E-NASLOVA: janja.kerbler@vrtecdravograd.si (Janja Kerbler, svetovalna delavka).

 

                                                                      VLJUDNO VABLJENI!

 Nataša Gabor, ravnateljica

  • Documents to download

Name:
Email:
Subject:
Message:
x
Povečaj ali pomanjšaj font:
Ponastavi velikost
Povečaj pisavo
Zmanjšaj pisavo
Barvna shema
Privzeto
Črno na belem
Belo na črnem
Črna na bež
Črno na zelenem
Modro na belem
Črno na rumenem
Modro na rumenem
Rumeno na modrem
Turkizno na črnem
Črno na vijoličnem
Tip pisave
Privzeto
Arial
Verdana
Open Dyslexic
Open Dyslexic Alta